Cofnij
Drukuj
Ilustracja przepisu
Uwagi
–
+
servings
Mniejszy
Normalny
Większy
Drukuj
Dodaj do kolekcji
Idź do kolekcji
Pasta rybna
Pyszna pasta rybna.
Autor
Anna
Kuchnia
Polska
Rodzaj
Dodatki
Przygotowanie
10
minuty
minuty
Całkowity czas
10
minuty
minuty
Porcje
1
Autor
Anna
Składniki
150
g
wędzonej makreli
70
g
kremowego serka
2
łyżeczki
soku z cytryny
1 ½
łyżki
łyżki chrzanu
ostrego
1
szczypta
pieprzu cayenne lub chilli
2
łyżki
oliwy
Instrukcje
Makrelę dokładnie obrać pozbywając się ości.
Wszystkie składniki umieścić w blenderze i krótko zmiksować.
Gotowe, smacznego!
Notatki
Można użyć innej wędzonej ryby takiej jak, pstrąg, sandacz...