Cofnij
Drukuj
Ilustracja przepisu
–
+
servings
Mniejszy
Normalny
Większy
Drukuj
Dodaj do kolekcji
Idź do kolekcji
Surówka wiosenna
Wspaniała bardzo prosta surówka.
Autor
Anna
Kuchnia
Polska
Rodzaj
Sałatki
Przygotowanie
10
minuty
minuty
Całkowity czas
10
minuty
minuty
Porcje
6
Autor
Anna
Składniki
½
główki
młodej kapusty
2
średnie
marchewki
młode
4
duże
rzodkiewki
sok z cytryny
syrop z agawy
świeży koperek
sól
do smaku
pieprz
do smaku
Instrukcje
Kapustę poszatkować bardzo cieniutko. Marchew obrać, rzodkiewkę umyć zetrzeć na tartce o grubych oczkach. Koperek posiekać i dodać do pozostałych składników.
Przyprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny i syropem z agawy. Wymieszać.
Smacznego!