Cofnij
Drukuj
Ilustracja przepisu
–
+
servings
Mniejszy
Normalny
Większy
Print
Dodaj do kolekcji
Idź do kolekcji
Sok ogórkowo-selerowy
Pyszny sok z dużą ilościa śweiżego imbiru.
Autor
Anna
Kuchnia
Polska
Rodzaj
Napoje
Przygotowanie
10
minuty
minuty
Całkowity czas
10
minuty
minuty
Porcje
6
Autor
Anna
Składniki
6
dużych
ogórków gruntowych
dość dużych
8
łodygi
selera naciowego
3
duże
pomarańcze
½
cytryny
1
duży
kawałek imbiru
1
duże
jabłko
Instrukcje
Wszystkie warzywa i owoce wyszorować szczoteczką. Pomarańcze i cytrynę obrać ze skórki.
Wycisnąć sok przy użyciu wyciskarki ślimakowej lub sokowirówki można użyć również blendera, ale wtedy wyjdzie smoothies zamiast soku.
Smacznego!