Sprawdzona Kuchnia

  • Wszystkie przepisy
  • Twoje przepisy
  • Przelicznik foremek
  • O mnie
  • Newsletter
menu icon
go to homepage
  • Wszystkie przepisy
  • Twoje przepisy
  • Przelicznik foremek
  • O mnie
  • Newsletter
search icon
Homepage link
  • Wszystkie przepisy
  • Twoje przepisy
  • Przelicznik foremek
  • O mnie
  • Newsletter
×
  • kapsułki z olejem
    Dlaczego warto podawać tran dzieciom?
  • ciastka czekoladowe przełamane przez środek ukazujące wilgotne wnętrze
    Ciastka czekoladowe z miękkim środkiem
  • kobieta podpierające boki na brzuchu zestaw warzyw i owoców probiotycznych
    Jak zadbać o mikroflorę jelitową?
  • lasagne w ceramicznym naczyniu ze smakowicie przyrumienionym wierzchem
    Lasagne
  • ugotowany makaron udon
    Makaron udon domowy
  • dieta pudełkowa w szklanym naczyniu
    Jak działa dostawa diety pudełkowej?
  • dżem z gruszek na podpieczonym rogaliku w tle słoiki z dżemem
    Dżem z gruszek
  • klopsy z tofu podane na patelni w pysznym sosie korma
    Klopsy z tofu w sosie
  • na fioletowym obrusie słoiczki z dżemem w otoczeniu kwiatów
    Dżem z jeżyn
  • ogórki w zalewie curry na białej miseczce
    Ogórki z curry
  • piękna czerwona galaretka w słoiczku na stole
    Galaretka z czerwonej porzeczki
  • ciasto na patrze widok z góry na czerwonym obrusie udekorowanym zielonym świerkiem
    Piernikowe ciasto do góry nogami
Strona główna » Bułki

Bułeczki pszenne na jogurcie

Aktualizacja: 21 kwi, 2020 · Opublikowany: 4 mar, 2013 · przez Anna · 66 komentarzy

Skocz do przepisu

Bułeczki pszenne na jogurcie, to najlepsze śniadaniowe pieczywo. Jest to bardzo prosty przepis, ciasto szybko wyrasta i łatwo się z nim pracuje. Po chwili wyrabiania i krótkim czasie oczekiwania na wyrośnięcie można cieszyć się wspaniałym smakiem świeżych miękkich bułeczek.

buleczki pszenne na jogurcie
Bułeczki pszenne na jogurcie
Przejdź do:
  • 🥘 Składniki
  • 🔪 Instrukcje
  • 🥖 Inne propozycje pieczywa śniadaniowego
  • 📖 Przepis
  • 💬 Komentarze

🥘 Składniki

  • 10 g drożdży suchych (dodajemy bezpośrednio do pozostałych składników) lub 20 g *świeżych
  • 200 ml jogurtu naturalnego
  • 100 ml wody
  • 1 łyżka miodu
  • 2 łyżki oleju słonecznikowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 460 g mąki pszenne typ 550
  • 1 średnie jajko

🔪 Instrukcje

  • Jeśli używacie *świeżych drożdży, należy zrobić wcześniej zaczyn, czyli; drożdże połączyć z łyżeczką miodu, dodać 100 ml wody i 100 ml jogurtu oraz 1 łyżkę mąki, wszystko wymieszać i odstawić w bardzo ciepłe miejsce do wyrośnięcia zaczynu.
  • Następnie wszystkie składniki na ciasto wymieszać (czyli jeśli zrobiliście zaczyn ze świeżych drożdży, to należy dodać pozostałe 100 ml jogurtu oraz zaczyn), zagnieść elastyczne ciasto. Miskę z ciastem przykryć folią spożywczą i odstawić na 30 minut w ciepłe miejsce.
  • Piekarnik nagrzać do temperatury 200 st C.
  • Blat posmarować olejem, wyjąć ciasto i przerobić chwilę, a następnie uformować długi wałek o wymiarach 60 cm na 8 cm. Ciasto jest dość klejące, dlatego ważne jest, żeby dobrze nasmarować blat olejem!
  • Na blachę wyłożyć papier do pieczenia.
  • Utworzony wałek z ciasta mocno posypać mąką, ostrym nożem odcinać bułeczki (wielkość zależy do Was), ja przygotowałam 10 sztuk.
  • Bułeczki układać na blaszce zachowując odstępy, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na około 30 minut.
  • Przed pieczeniem wsypać szklankę lodu na dno piekarnika lub spryskać jego wnętrze wodą ze spryskiwacza, para pozwala na uzyskanie pięknej chrupiącej skórki.
  • Bułki pieczemy przez 12 - 15 minut lub do czasu zarumienienia.
  • Po upieczeniu przełożyć na kratkę i wystudzić.

Po upieczeniu większość moich bułek została pochłonięta. Prawdę mówiąc, to zniknęły, kiedy jeszcze były ciepłe, więc nie powiem Wam, jak smakują na drugi dzień. Może upieczecie je sami i Wam uda się sprawdzić jak przechowują się do dnia następnego? Mogę powiedzieć tylko tyle, że najlepsze były z masłem i miodem!

🥖 Inne propozycje pieczywa śniadaniowego

  • bulki na kefirze
    Bułki na kefirze
  • bulki z siemieniem
    Bułki z siemieniem
  • bulki maslane
    Bułki maślane
  • bulki z ricotta
    Bułki z ricottą

Po sukcesie bułeczek pszennych na jogurcie, które cieszą się wśród Was ogromną popularnością, powstał podobny i równie dobry przepis. Przepis na bułki na kefirze, które również musicie wypróbować. Jestem przekonana, że je pokochacie! Po bułeczkach śniadaniowych będziecie pewnie chcieli przygotować coś na deser. Mogę zaproponować Wam wspaniały i niezawodny przepis na biszkopt idealny. Na jego bazie możecie zrobić tort tiramisu lub tort marcepanowy. Smacznego!

📖 Przepis

buleczki pszenne na jogurcie
Print Pin
4,77 z 13 głosów

Bułeczki pszenne na jogurcie

Jedne z najpyszniejszych bułeczek jakie jadłam, koniecznie spróbujcie!
Autor Anna
Kuchnia Polska
Rodzaj Pieczywo
Porcji 10
Przygotowanie 30 minuty minuty
Gotowanie 15 minuty minuty
Całkowity czas 1 godzina godzina 35 minuty minuty
Autor Anna
Dodaj do kolekcji Idź do kolekcji

🥘 Składniki
 

  • 10 g drożdży suchych (dodajemy bezpośrednio do pozostałych składników) (lub 20 g *świeżych)
  • 200 ml jogurtu naturalnego
  • 100 ml wody
  • 1 łyżka miodu
  • 2 łyżki oleju słonecznikowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 460 g mąki pszenne (typ 550)
  • 1 średnie jajko
Przelicznik foremek

🔪 Instrukcje
 

  • Jeśli używacie *świeżych drożdży, należy zrobić wcześniej zaczyn, czyli; drożdże połączyć z łyżeczką miodu, dodać 100 ml wody i 100 ml jogurtu oraz 1 łyżkę mąki, wszystko wymieszać i odstawić w bardzo ciepłe miejsce do wyrośnięcia zaczynu.
  • Następnie wszystkie składniki na ciasto wymieszać (czyli jeśli zrobiliście zaczyn ze świeżych drożdży, to należy dodać pozostałe 100 ml jogurtu oraz zaczyn), zagnieść elastyczne ciasto. Miskę z ciastem przykryć folią spożywczą i odstawić na 30 minut w ciepłe miejsce.
  • Piekarnik nagrzać do temperatury 200 st C.
  • Blat posmarować olejem, wyjąć ciasto i przerobić chwilę, a następnie uformować długi wałek o wymiarach 60 cm na 8 cm. Ciasto jest dość klejące, dlatego ważne jest, żeby dobrze nasmarować blat olejem!
  • Na blachę wyłożyć papier do pieczenia.
  • Utworzony wałek z ciasta mocno posypać mąką, ostrym nożem odcinać bułeczki (wielkość zależy do Was), ja przygotowałam 10 sztuk.
  • Bułeczki układać na blaszce zachowując odstępy, przykryć ściereczką i odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na około 30 minut.
  • Przed pieczeniem wsypać szklankę lodu na dno piekarnika lub spryskać jego wnętrze wodą ze spryskiwacza, para pozwala na uzyskanie pięknej chrupiącej skórki.
  • Bułki pieczemy przez 12 - 15 minut lub do czasu zarumienienia.
  • Po upieczeniu przełożyć na kratkę i wystudzić.
  • Smacznego!
buleczki pszenne na jogurcie
buleczki pszenne na jogurcie

Więcej Przepisy na bułki

  • maślane bułeczki z czekoladą w białej formie w tle słoik z dżemem
    Maślane bułeczki z czekoladą
  • Rumiane bajgle z sezamem ułożone jeden na drugim w tle biała kurka.
    Bajgle Greckie Simiti
  • Bułki codzienne rumiane z wgłębieniem w połowie ułożone jedna na drugiej.
    Bułki codzienne
  • bułki pszenne z ziarnami widok z góry na 12 bułek
    Bułki pszenne z ziarnami

Komentarze

    4,77 from 13 votes (8 ratings without comment)

    Skomentuj Anuluj pisanie odpowiedzi

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

    Ocena przepisu




  1. Magdalena napisał

    10 maja, 2020 at 9:22 am

    Bułeczki wyszły wyśmienicie , teraz będę tylko je piekła 🙂

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      11 maja, 2020 at 9:21 am

      Wspaniale! Bardzo się cieszę, że bułeczki smakują, proszę wypróbować również inne przepisy 🙂

      Odpowiedz
  2. Iwona napisał

    20 kwietnia, 2020 at 5:32 pm

    A jajko do czego ,do ciasta ,do posmarowania ......

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      21 kwietnia, 2020 at 10:16 am

      Tak jak jest napisane w drugim punkcie, wszystkie składniki wymienione w przepis mieszamy razem, czyli jajko też 🙂

      Odpowiedz
  3. Ewa napisał

    06 kwietnia, 2020 at 4:06 pm

    5 gwiazdek
    Super przepis! Dziekuje! Jedyny zarzut to fakt, ze buleczki znikaja za szybko z talerza 😉

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      06 kwietnia, 2020 at 7:29 pm

      Takie zarzuty to sama przyjemność 🙂 może trzeba piec z podwójnej porcji 😜

      Odpowiedz
  4. Ewelina napisał

    04 kwietnia, 2020 at 9:25 am

    5 gwiazdek
    Cześć, czy przy świeżych drożdżach zaczyn robimy ze składników na bułeczki czy z dodatkowych produktów? Czyli np. Łącznie wykorzystamy 300 ml jogurtu?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      04 kwietnia, 2020 at 10:15 am

      Bułeczki powstają z tych produktów, które są w przepisie i z ilości, jakie tam podaję. Dla jasności dopisała to w przepisie 🙂 Pozdrawiam i życzę smacznego!

      Odpowiedz
  5. Dominika napisał

    29 marca, 2020 at 9:05 pm

    A piekarnik sam termoobieg czy pieczenie góra dol + termoobieg

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      29 marca, 2020 at 10:53 pm

      Piekarnik z opcją górnej i dolnej grzałki 200 st C, a 185 st C z opcją termoobiegu 🙂

      Odpowiedz
  6. Ania napisał

    10 stycznia, 2020 at 12:42 pm

    Bułki wyszły wyśmienite, w ramach tego, ze zrobiłam podwójna porcje, bułki zostały na drugi dzień. Muszę napisać, ze nadal są mięciutkie i pyszne 😋 polecam wszystkim 😊

    Odpowiedz
  7. Marta napisał

    21 listopada, 2019 at 1:53 pm

    Czy można użyć nami pszennej tup 650?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      21 listopada, 2019 at 2:15 pm

      Tak, może być mąka 650.

      Odpowiedz
  8. Emial napisał

    06 października, 2019 at 8:44 am

    A jeśli używamy drożdży suchych? To po prostu mieszany wszsytkie składniki na raz ?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      06 października, 2019 at 9:53 am

      Tak, suche drożdże zawsze mieszamy ze składnikami suchymi, czyli dodajemy do mąki i mieszamy z nią drożdże.

      Odpowiedz
      • Dorotka napisał

        09 lutego, 2020 at 11:44 am

        5 gwiazdek

        Przepyszne bułeczki, raz w tygodniu muszą być u mnie na stole🤗 Dziękuję za przepis😘

        Odpowiedz
        • Anna napisał

          13 lutego, 2020 at 2:45 am

          Bardzo proszę, i cieszę się, że smakują! Pozdrawiam serdecznie.

          Odpowiedz
  9. Gosia napisał

    12 września, 2019 at 10:20 am

    5 gwiazdek
    Sa pyszne,na dodatek b.latwe do zrobienia

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      12 września, 2019 at 9:03 pm

      Bardzo się cieszę, że bułeczki przypadły do gustu 🙂

      Odpowiedz
  10. Aneta napisał

    11 września, 2019 at 5:07 pm

    Czy można dać zamiast oleju oliwę z oliwek? Pieczemy z termoobiegiem?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      11 września, 2019 at 5:37 pm

      Tak, można dodać oliwę, ja piekę z termoobiegiem ale można i bez niego. W przypadku pieczenia bez termoobiegu można zwiększyć temperaturę o 10 st. lub wydłużyć troszkę czas pieczenia. Powinny być lekko rumiane.

      Odpowiedz
  11. Alna napisał

    27 maja, 2019 at 11:50 am

    Bułeczki rewelacja , na drugi dzień też są przepyszne i mięciutkie , myślę że nawet można by je nadziac truskawkami

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      27 maja, 2019 at 11:52 am

      Dziękuję 😁 To może być dobry pomysł z nadzieniem ich! Są puszyste, więc nadzienie będzie im pasowało 😍

      Odpowiedz
  12. Marta napisał

    06 września, 2018 at 7:23 pm

    Dzień dobry 🙂 czym można zastąpić jajko? Czy po zastąpieniu wyjdą równie pyszne?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      06 września, 2018 at 8:39 pm

      Jeśli chodzi o jajko, to proszę zastąpić je jego zamiennikami np, mielone siemię lniane (1 łyżka+3 łyżki wody) lub 2 łyżki mąki ziemniaczanej, lub 1/2 zmiażdżonego banana, jestem przekonana, że będą pyszne 🙂

      Odpowiedz
  13. Iwona napisał

    04 lipca, 2018 at 7:06 pm

    Rewelacja! Zrobiłam bułeczki z 3 rodzajów mąk pszennej, pelnoziarnistej i chlebowej
    Dodałam.jogurt własnej produkcji i wyszły przepyszne. Robiąc je nie miałam pewności że wyjdą. Jestem mile zaskoczona.

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      04 lipca, 2018 at 11:35 pm

      Wspaniale, dziękuję 🙂 Zapraszam do spróbowania i innych przepisów jestem przekonana, że znajdzie się jeszcze coś smacznego ?

      Odpowiedz
  14. Anna B napisał

    29 marca, 2018 at 11:21 am

    Bułki wyszły przepyszne, to jest właśnie to czego wymagam od bułki. Mam tylko pytanie, może głupie, ale jak je przechowywać? Muszą zostać do rana

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      29 marca, 2018 at 1:24 pm

      Super! Jeśli chodzi o przechowywanie ich, to po całkowitym wystudzeniu trzeba zamknąć je w woreczku foliowym lub plastikowym pojemniku 🙂 Pozdrawiam gorąco

      Odpowiedz
  15. Malwina napisał

    22 marca, 2018 at 6:23 pm

    Można użyć jogurtu greckiego?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      22 marca, 2018 at 8:29 pm

      Tak można 🙂

      Odpowiedz
    • Marta napisał

      16 kwietnia, 2020 at 7:37 am

      Czy można zwykłą mąkę zastąpić żytnią?

      Odpowiedz
      • Anna napisał

        16 kwietnia, 2020 at 10:24 pm

        Tak, myślę, że można zamienić, tylko trzeba się liczyć z tym, że bułki będą zupełnie inne niż te z przepisu. Będą zdecydowanie twardsze i cięższe, ale wyjdą 🙂

        Odpowiedz
  16. Magda napisał

    16 stycznia, 2018 at 1:01 pm

    Witam. Czy ilosc podanych składnikow uwzględnia zaczyn? 200 ml jogurtu czyli 100 na zaczyn i 100 do ciasta, a 100 ml wody tylko do zaczynu?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      16 stycznia, 2018 at 2:48 pm

      Tak jak jest napisane w przygotowaniu, jeśli używamy świeżych drożdży należy zrobić zaczyn ze 100 ml jogurtu, 100 ml wody, łyżeczki miodu i mąki, a resztę podanych składników dodać do ciasta właściwego, (tak 100 ml wody tylko zaczynu) Jeśli używamy suchych drożdży to wszystko mieszamy jednocześnie bez rozdzielania składników. Ilości składników zawsze podane są w takich porcjach jakie potrzebne są do danego przepisu 🙂 Pozdrawiam serdecznie 🙂

      Odpowiedz
  17. Justyna Pakosz napisał

    10 listopada, 2017 at 12:59 pm

    Witam,
    popełniłam je 🙂 . Są łatwe do zrobienia, a nie mówiąc już o smaku, konsystencji bułki. Jest sycąca, a nie tak jak pospolity "dmuchaniec bułkowy".
    Dziękuję za fajny przepis Aniu

    Pozdrawiam

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      11 listopada, 2017 at 10:44 am

      Świetnie, bardzo cieszę się, że przepis przypadł Wam do gustu 🙂 Gorąco zachęcam do wypróbowania innych przepisów na domowe pieczywo, które zawsze jest najlepsze!
      Pozdrawiam i polecam się na przyszłość 🙂

      Odpowiedz
  18. Iza napisał

    25 kwietnia, 2015 at 7:27 pm

    Czy zamiast drożdży można użyć zakwasu pszennego? Jesli tak, to w jakiej ilości?

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      26 kwietnia, 2015 at 4:22 pm

      Iza, niestety tych bułek nie robiłam na zakwasie, więc nie mam doświadczenia w tej kwestii 🙁 Jeśli chciałabyś jednak spróbować z zakwasem to myślę, że trzeba by było zrobić to dwufazowo. Można spróbować zrobić zaczyn z część mąki podanej z w przepisie ( około 100 g ) części wody z przepisu ( około 50 ml wody ) i zakwas myślę, że 4 - 5 łyżek wystarczy, wszystko wymieszaj i przykryj folią spożywczą, odstaw w bardzo ciepłe miejsce na całą noc, a następnego dnia dodaj pozostałe składniki wymieszaj, być może trzeba będzie dodać odrobinę więcej mąki ponieważ do przepisu doszedł ekstra zakwas 🙂 Dalej postępuj jak w przepisie 🙂
      Niestety gwarancji Ci nie dam, że wyjdą takie jak w przepisie pewnie będą odrobinę cięższe i mniej puszyste, ale warto spróbować 🙂 może zrób na próbę z połowy składników 🙂 Pozdrawiam i trzyma kciuki za udany wypiek 🙂

      Odpowiedz
      • Iza napisał

        26 kwietnia, 2015 at 8:25 pm

        Dziękuję, będę kombinować 🙂

        Odpowiedz
        • Marta napisał

          27 maja, 2015 at 10:17 pm

          Bulki na zakwasie pszennym, z jogurtem możesz znaleźć na włoskich blogach ... Np http://blog.giallozafferano.it/creandosiimpara/panini-allo-yogurt-sofficissimi/

          Odpowiedz
  19. Margaryka napisał

    05 października, 2014 at 4:46 pm

    Przepis wypróbowany, bułki wyszły pyszne. Musiałam tylko dosypać trochę mąki, ale może dlatego, że miałam dosyć rzadki jogurt.
    Dziękuję i pozdrawiam.
    A moje bułeczki tutaj: http://margarytka.blogspot.com/2014/10/buki-pszenne-jogurtowe.html

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      05 października, 2014 at 6:47 pm

      Bardzo się cieszę, że bułeczki smakowały:) To możliwe, że ciasto potrzebowało więcej mąki z powodu rzadkiego jogurtu, jogurty mają przeróżną gęstość, a i wiele zależy od wilgotności mąki 🙂 Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do wypróbowania bułek z twarożkiem, są obłędne 🙂

      Odpowiedz
  20. Monika napisał

    01 maja, 2013 at 9:08 pm

    Mistrzostwo świata! Pyszne i łatwe w przygotowaniu. Nawet mnie się udały 😉

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      01 maja, 2013 at 10:33 pm

      Bardzo się cieszę, że Ci smakowały:) spróbuj koniecznie bułek z czosnkiem i oregano, powinny Ci smakować:)) Pozdrawia Ania

      Odpowiedz
  21. megi napisał

    28 marca, 2013 at 8:47 pm

    Bardzo fajny przepis, prosty, a bułki pyszne, puszyste, delikatnie jogurtowe. Najsmaczniejsze parę minut po wyjęciu z piekarnika i następnego dnia rano (choć są już bardziej zwarte). Niestety rzadko kiedy zostają do dnia następnego. Uwielbiane przez Nas. Polecam

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      29 marca, 2013 at 12:05 am

      U nas również znikają błyskawicznie! i oczywiście najlepsze świeże:)

      Odpowiedz
  22. Rosia napisał

    15 marca, 2013 at 2:29 pm

    Bardzo dziękuję za odpowiedź. Dziś będzie pieczenie! 🙂

    Pozdrawiam,
    Rosia

    Odpowiedz
  23. Rosia napisał

    15 marca, 2013 at 12:27 pm

    Jaki typ mąki używasz do wypiekania tych bułeczek? Interesuje mnie też na jakiej mące są pieczone "Puszyste bułeczki".
    Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂
    Pozdrawiam

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      15 marca, 2013 at 12:55 pm

      Witaj, jedne i drugie piekłam z użyciem mąki pszennej typ 550, a innym razem typ 500, z jednej i drugiej wychodzą tak samo dobre:) a do przepisów dopisuję tę informację. Dziękuje i pozdrawiam Ania

      Odpowiedz
  24. Justyna Siewiera napisał

    07 marca, 2013 at 11:39 am

    Oooo tak, tak uwielbiam takie bułeczki i jeść i robić...także na pewno wypróbuję!!! 🙂

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      07 marca, 2013 at 5:48 pm

      Bułeczki pycha i mało wymagające 🙂 z pewnością wam posmakują. pozdrawiam

      Odpowiedz
  25. kuchenny bałagan napisał

    04 marca, 2013 at 8:56 am

    Wyglądają bardzo puszyście i delikatnie 🙂

    Odpowiedz
    • Anna napisał

      04 marca, 2013 at 9:04 am

      Rzeczywiście są bardzo miękkie i puszyste, no i oczywiście pyszne, polecam:) Pozdrawiam Ania

      Odpowiedz
Nowsze komentarze »

Mam na imię Ania. Gotuję dla swojej sporej rodziny i przyjaciół, i uwielbiam to. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na blogu znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.
Więcej o mnie →

Wiosna

  • kawałek puszystego ciasta tiramisu na białymn talerzu
    Tiramisu
  • biszkopt idealny na paterze
    Biszkopt idealny na tort
  • Medaliki warzywne z sosem pomidorowym
    Medaliki warzywne z sosem pomidorowym
  • ciasto drozdzowe z truskawkami
    Ciasto drożdżowe z truskawkami

Więcej przepisów na wiosnę→

Footer

↑ Do góry

O stronie

  • O mnie
  • Polityka cookie
  • Regulamin i polityka prywatności

Newsletter

  • Zapisz się! na aktualności

Kontakt

  • Kontakt
DMCA.com Protection Status

Copyright © 2012 - 2024 Sprawdzona Kuchnia

Zarządzaj zgodami plików cookie
Używamy plików cookie w celu optymalizacji naszej witryny i usług.
Funkcjonalne Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych. Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Zarządzaj opcjami Zarządzaj serwisami Zarządzaj {vendor_count} dostawcami Przeczytaj więcej o tych celach
Preferencje
{title} {title} {title}

Rate This Recipe

Twój głos:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.