Przepisy na torty
Tatry to desery wyjątkowe i na wyjątkowe okazje. Zazwyczaj przygotowywane na bazie biszkoptów przekładane wybornymi kremami. Kiedyś torty były dość ciężkie i nie cieszyły się dużą popularnością, a to z powodu ciężkich maślanych kremów. Dziś zmieniło się to i torty przeżywają swój renesans, a to za sprawą odchudzenia kremów. Kremy są dziś często lekkie i delikatne jak chmurka, przygotowane na bazie bitej śmietany, kremowych serków lub lekkich musów owocowych.
-
Tęczowy tort
-
Tort bezowy z kremem kawowym
-
Tort Red Velvet
-
Tort z mango i kremem kokosowym
-
Tort z musem kawowo czekoladowym
-
Tort marcepanowy
-
Tort tiramisu
-
Tort Mojito
-
Beza z kremem cytrynowym
-
Torcik z czarną porzeczką
-
Tort marchewkowy
-
Biszkopt piernikowy z kremem
-
Biszkopt z pianką matcha i malinami
-
Kostka biszkoptowa z pianką jeżynową
-
Tort bezowy z truskawkami
-
Tort czekoladowo malinowy
-
Tort Oreo
-
Tort wiosenny
-
Truskawkowy sernik na zimno
-
Torcik migdałowy z malinami
-
Tort truskawkowy
-
Czekoladowy tort z masłem orzechowym
-
Tort makowo-pomarańczowy
-
Tort z pianką malinową
-
Tort czekoladowo-orzechowy