Przepisy na ryby i owoce morza
Ryby i owoce morza coraz częściej zastępują mięso. Szukamy więc przepisów na smaczne potrawy z ich użyciem. Ryby dają man wiele możliwości w kuchni na stworzenie pysznego i ciekawego dania. Można przygotować z nich fantastyczne kotleciki, pyszne szaszłyki czy rewelacyjne burgery. Owoce morza również zyskują rzeszę fanów. W Polsce chyba najchętniej jadane są krewetki, które można przygotować na wiele pysznych sposobów. Można podawać je z makaronami, w różnego rodzaju sosach. Smażone na głębokim oleju wcześniej obtoczone w cieście lub na zimno z sosem. Wybierzcie coś dla siebie.
- 
								
									Szaszłyki z łososia i ananasa
 - 
								
									Tortille z grillowanym bakłażanem
 - 
								
									Tom Khaa Gun zupa kokosowa
 - 
								
									Awokado i krewetki
 - 
								
									Krewetki ziołowo - miodowe
 - 
								
									Makaron ryżowy w słodkim sosie sojowym
 - 
								
									Makaron ze szparagami i szpinakiem
 - 
								
									Krewetki w cieście piwnym
 - 
								
									Paluszki rybne
 - 
								
									Zupa dyniowa na mleczku kokosowym
 - 
								
									Sałatka z tuńczykiem
 - 
								
									Bliny z mąki gryczanej
 - 
								
									Śledź z czerwoną cebulą
 - 
								
									Śledzie w sosie śmietanowym z musztardą
 - 
								
									Śledzie w oleju i musztardzie
 - 
								
									Cytrusowy łosoś na ryżowym chruście
 - 
								
									Pasta rybna
 - 
								
									Dorada z piekarnika w pomarańczach
 - 
								
									Terrina z twarożku i łososia
 - 
								
									Kotleciki rybne
 - 
								
									Gravlax
 - 
								
									Rolada z łososia
 - 
								
									Spring rolls z łososiem
 - 
								
									Kluseczki chiang mai
 - 
								
									Krewetki z makaronem z cukinii
 - 
								
									Kotleciki z dorsza
 - 
								
									Śledzie w zalewie octowej
 - 
								
									Tarta z łososiem i mozzarellą
 - 
								
									Pasta łososiowa Rillettes
 - 
								
									Pulpety rybne
 - 
								
									Tagliatelle z zielonych szparagów
 - 
								
									Gofry z łososiem
 - 
								
									Śledzie w musztardzie
 - 
								
									Pstrąg z piekarnika
 - 
								
									Ryba w sosie chraimeh
 - 
								
									Tarta ze szpinakiem i łososiem
 - 
								
									Curry z krewetkami
 - 
								
									Łosoś orientalny
 - 
								
									Śledź po kaszubsku
 - 
								
									Dorada z grilla
 
